Publikum fikk se en god og underholdende håndballkamp og første 20 minutt spiller vi svært bra og ypper oss mot Elverum. Vi, som mange andre, sliter selvsagt med å stå løpet ut, men det er ingen grunn til å henge med hodet. Vi tar steg uke for uke.

Vi går respektløst til verks og tar ledelsen og fører kampen fram til Elverum tar time-out etter drøyt 20 minutt. Da står vi opp i forsvar og vinner dueller og spiller klokt framover. Bak står Ole Andre Lerang at han fortsatt har mye å bidra med topp nivå.

Etter timeouten snur Elverum kampen. Med en bredde de fleste lag kan misunne vinner de neste periode 4-0 og går var 10-8 til 10-12. I denne periode var Josef Poyol stor og leverte noen detaljer det er lenge siden vi har sett i storhallen.

Rasmus Boysen, denne gang med tak i drakta til Trym.
Foto Hans Lie

Elverum avgjør kampen i starten av 2. omgang og kommer foran med en komfortabel ledelse. Gutta gav aldri opp og selv om det til slutt ble et ni målstap 22-31 står vi kampen ut på en mye bedre måte enn det vi gjorde mot Kolstad onsdag.

Rasmus Boysen river trøya av Jonas
Foto: Hans Lie
Ole Andre Lerang med gode målvaktsperstasjoner.
Foto; Nanco Hoogstad

Vi gratulerer også Tore Nygaard med sin debut i Rema 1000 ligaen og ikke minst med sin første scoring. Gledelig også at Simon Ypma følger opp Ole Andre Lerangs storspill når han får sjansen på slutten av kampen.