Onsdag møter vi Sandnes til ny treningskamp og legger ned de siste forberedelsene til søndagens seriekampen mot Nærbø. Også denne treningskampen vil bli spilt uten tilskuere i tråd med gjeldende retningslinjer.

Det nærmer seg søndag og seriekamp mot Nærbø. Nå skal guttene få mer kamptrening når Sandnes nok en gang står på andre banehalvdel.
Foto: Hans Lie.

Mens vi venter på at toppidretten igjen skal få begynne å konkurrere så er det åpnet opp for treningskamper. Også denne gang uten publikum og også denne gang mot Sandnes. På fredag vant vi 38-31 i en kamp som ble spilt over 3 x25 minutt.

Vi gleder oss til igjen å spille seriekamper og dersom regjeringen åpner opp for kamper torsdag er vi klar til å ta imot Nærbø i Stavanger Idrettshall søndag kl 19.00. Les mer om åpning eventuell åpning i linken her:
https://www.dagbladet.no/sport/venter-spent-pa-corona-beskjed/73410246?fbclid=IwAR04pp4wbc6JPSadJk-77QqgO_vuLOXbVTyl53b0RpXnB83WRGv_l0AMwkg

Vi forbereder oss om som det blir kamp. Slik reglene er her nå er det 200 tilskuere som er lov å slippe inn (om ikke reglene endres i løpet av uka.)

Informasjon om billetter til søndagens kamp sendes snart ut til våre sponsorer og sesongkortholdere. Eventuelt ledige billetter kan fås ved å sende oss en melding på vår fb side.

Vi forholder oss til samme praksis som Nærbø gjorde i sin hjemmekamp, det vil si at billettene blir forbeholdt hjemmepublikummet.

Trym soorer på tidligere Vikingmålvakt Simon Ypma, her i fullt firsprang.